Myynnin muuttumattomat menestystekijät - Sani Leino - Social Selling
1309
post-template-default,single,single-post,postid-1309,single-format-standard,bridge-core-2.9.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Myynnin muuttumattomat menestystekijät

Myynnin muuttumattomat menestystekijät

Älä unohda muutosten ja myllerrystenkään keskellä myynnin muuttumattomia ja tärkeitä perusasioita. 

Koko pandemian ajan me myyjät olemme kuulleet kaikenlaisia kehoituksia ja alleviivauksia tarvittavista muutoksista ja uudistumisesta omassa työssämme. Olen itsekin osallistunut sormienhelistelyyn ja ollut mukana keskusteluissa alleviivaamassa myyjien tarvittavaa tasonnostoa 2020-luvun myynnin tasolle.

Fakta nyt sattuu olemaan, että koska elämme edelleen keskellä pandemiaa, myyjien pitää kyetä toimimaan ja tuottamaan arvoa asiakkaille myös verkon välityksellä. Digitaaliset ja sosiaaliset kanavat, tuoreet teknologiat ja etämyynti uivat kaikki pyytämättä osaksi arkeamme ja eivät tule koskaan enää kokonaan poistumaan, joten paras varustautua.

Edellämainitut ovat tärkeitä ja tässä ajassa kriittisiäkin keinoja korona-ajan myynnissä. Ymmärrämme varmasti kaikki, että enää emme voi ummistaa silmiämme sosiaalisen median tärkeydestä tai teknologian hyödyntämisessä, jotta kykenemme myymään tehokkasti myös etä- tai hybridiaikakaudella. On selvä asia, että mikäli myyntikanavinasi ovat pelkästään puhelinsoitot tai sähköpostit jätät valtavasti keinoja hyödyntämättä ja potentiaalia piiloon.

Tämän kirjoituksen tarkoituksena ei kuitenkaan ole alleviivata digidigiä tai teknologiahimmeleitä, vaan muistuttaa niistä myynnin muuttumattomista tosiasioista, joihin keskittymällä olet edelleenkin arvokas resurssi asiakkaallesi.

Onkin kenties tärkeämpää kysyä mitkä asiat EIVÄT tule muuttumaan myynnissä?


Ei kommentteja

Kommentointi on suljettu.