Social Selling - Sosiaalinen myynti - Sani Leino myyntivalmentaja & puhuja
410
page-template-default,page,page-id-410,bridge-core-2.9.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Sani Leino

Sani Leino sosiaalisen liiketoiminnan sanansaattaja, joka tunnetaan energisistä ja mukaansatempaavista myyntivalmennuksista ja myynnin motivaatiopuheista. Hän on tunneälykkään myyntityön ja sosiaalisen myyntityön (Social Selling) valmentaja.

Sanilla on yli 10 vuoden kokemus tuloksellisesta ja palkitusta myyntityöstä B2B ja B2C myynnin parissa erityisesti ICT-, Telecom- ja Retail -puolilla. Viimeisten kymmenen vuoden aikana Sani on työskennellyt mm. Toyotalla, Gigantissa, DNA:lla, myyntiyhtiö Rainmakerilla erilaisissa myynnin tehtävissä. Viimeisimpänä Sani työskenteli teknologiahtiö ThingLinkin Europan myyntijohtajana, vastaten yritysmyynnin lisäksi kansainvälisen partneriohjelman kehityksestä ja jälleenmyyntiverkoston rakentamisesta. Marraskuusta 2017 Sani on toiminut perustamansa SALES Consulting -yhtiön toimitusjohtana ja myyntivalmentajana auttaen yritysten myyntiprosessien modernisoinnissa.

Vuonna 2016 Sani listattiin maailman sadan vaikutusvaltaisimman Social Selling vaikuttajan joukkoon maailmassa, jonka lisäksi hän on ainoana suomalaisena ollut mukana luomassa maailman ensimmäistä digitaalisen myynnin ammattilaistutkintoa (Professional Diploma in Digital & Social Selling) arvostetulle Digital Marketing Institutelle Irlantiin.

Sani oli myös ehdolla ”Vuoden Puhuja 2017” -kilpailussa 

Tutustu tästä tarkemmin, mistä Sani käy puhumassa.

Startup-piireissä Sani tunnetaan erityisesti Entrepreneurship Society (ES) -toiminnan yhtenä pioneereistä Suomessa. Sani on ollut toteuttamassa ja luomassa Suomeen vahvaa Startup ja opiskelijayrittäjyyskulttuuria vuodesta 2007. Sani on palkittu Inno Drive – Innovaatiopalkinnolla opiskelijayrittäjyystoiminnasta erityisesti perustamiensa Yrittäjyystiistai, Metropolialueen Yrittäjyysakatemia (HMEA) ja Laurea Entrepreneurship Society (LaureES) instituutioiden ansiosta.

Sani Leino on myös yksi suositun Viiden tähden asiakaskokemus -kirjan kirjoittajista, joka ilmeistyi 2017.

Viiden tähden asiakaskokemus -kirja kertoo, miksi, miten ja millä tuotetaan asiakkaille ainutlaatuisia asiakaskokemuksia, joilla herätät asiakkaidesi kiinnostuksen ja voitat luottamuksen verkon kiristyvässä kilpailussa.

Kirjassa kerrotaan tarinoita siitä, kuinka elämyksellinen asiakaskokemus synnytetään erilaisissa ympäristöissä yhdistämällä tunneälykkäät kohtaamiset tehokkaisiin teknologisiin ratkaisuihin.

Yhdessä Perttu Ahvenaisen ja Janne Gyllingin kanssa kirjoitettu kirja on myynyt yli 2500 kappaletta, ollen Kauppakamarikustannuksen vuoden 2017 myydyin tietokirja.