Social Selling, Sosiaalinen myynti - Sani Leino, myyntivalmentaja ja puhuja
382
page-template-default,page,page-id-382,bridge-core-2.9.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Palvelut

Artikkelit, blogit ja kolumnit

Yli miljoona näyttökertaa kuukaudessa varmistaa vaikuttavuuden sisällöille. Tutustu erilaisiin sisällöntuotannon palveluihin ja aiempiin sisältöihin.

Social Selling

Tuloksellista Social Sellingiä käytännössä B2B kentässä vuodesta -09. Sani tunnetaankin yhtenä Suomen Social Selling pioneereista. Tutustu Sanin sosiaalisen myynnin maailmaan.

Puheenvuorot

Speaker's Forumin Vuoden Puhuja -kilpailussakin ehdolla oleva ammattipuhuja yli 150 keikan vuositahdilla on varma valinta onnistuneeseen tapahtumaan.

Valmennukset

Sani on sertifioitu tunneälykkään myyntityön valmentaja, joka on valmentanut viimeisten vuosien aikana yli 300 erilaista organisaatiota moderniin myyntiin.

Moderointi ja juonnot

Mikki pysyy kädessä tilaisuudessa kuin tilanteessa ja yleisö viihtyy - jos näin ei tapahdu, saat mukisematta rahat takaisin.

Verkkovalmennukset

Tutustu tarkemmin erilaisiin verkkovalmennuksiin, jotka ovat auttaneet ammattilaisia ymmärtämään olennaisimmat asiat modernista myynnistä ja verkkoviestinnästä.

Webinaarit

Webinaarien suosio on lisääntynyt valtavasti, jonka johdosta interaktiiviset ja osallistavat webinaarit ovatkin todella käytettyjä ja kustannustehokkaita versioita valmennuksista ja koulutuksista.

Workshopit

Välillä yksittäiset puhekeikat tai osallistavatkaan valmennukset eivät riitä, tällöin otetaan agendalle päivän polttavin puheenaihe ja kääritään hihat yhdessä. Kynät käteen, kädet saveen. Hats off & Hands on.

Mystery shopping

Tiedätkö tarkasti millaisia kokemuksia asiakkaasi saavat palvelujesi piirissä? Mystery Shopping -palvelutestaukset ovat toimivia ja kustannustehokkaita tapoja testata aidosti palveluiden laadun nykytila

Asiantuntijabrändäys

Modernissa maailmassa maineesi on aidosti tärkein myyntivalttisi. Pelkkä osaamisesi ei välttämättä kuitenkaan riitä, jos asiakkaat eivät ymmärrä tai tiedosta, että olet kompentessiltasi kulmakunnan kovin kaveri. Siksi osaaminen tulee tehdä näkyväksi myös digitaalisissa ja sosiaalisissa ympäristöissä.

Asiakaskokemuksen kehittäminen

Sani on yksi suositun ``Viiden tähden asiakaskokemus' - kirjan kirjoittajista, jonka tavoitteena on auttaa asiakkaita parempien asiakaskokemusten tuottamisessa. Asiakaskokemuksen auditointi, kipupisteiden analysointi - kysy lisää kehityshankkeista

Ota yhteyttä

Autan mielelläni omalla asiantuntemuksellani sinua onnistumaan, jos en ole oikea kaveri auttamaan, kerron kuka kokemukseni mukaan voisi olla sopiva.