Social Selling koulutukset, valmennukset & workshopit - Sani Leino
253
page-template-default,page,page-id-253,bridge-core-2.9.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Social Selling

Social Selling eli sosiaalinen myynti, tarkoittaa sosiaalisten ja digitaalisten kanavien hyödyntämistä osana myyntiprosessia. Toimintamallin tavoitteena on luoda myynnillisiä mahdollisuuksia tavalla, jolla vastataan asiakkaiden muuttuneisiin tapoihin etsiä tietoa ja vertailla vaihtoehtoja verkossa.

Asiakkaat ovat yhä valistuneempia ja valtaistuneempia tutkien tarjoajia ja vaihtoehtoja itsenäisesti verkosta erilaisten kanavien ja päätelaitteiden avulla, jättäen yhä useammin kylmät kontaktointiehdotukset huomiotta. Tästä syystä modernien organisaatioiden ja myyjien tulisi mukauttaa toimintaansa vastaamaan paremmin asiakkaan muuttuneita toimintamalleja ja tarjota siten arvoa asiakkaalle heidän ostoprosessinsa matkalla.

Social Selling onkin modernin myyjän ja asiantuntijan toimintamalli, jonka avulla keskitytään enemmän auttamaan asiakasta ostamaan, kuin kiilloitetaan omia myyntikalvoja ja argumentteja. Muutos ei ole tapahtunut yön yli vaan hiljalleen, jonka takia monet organisaatiot ovatkin havahtuneet huomioon, että aiemmin hyvin toimineet tuloksenteon tavat eivät toimi yhtä hyvin kuin ennen.

Monet organisaatiot ovatkin ryhtyneet päivittämään omia hieman tomuttuneita myyntimallejaan paremmin moderneja asiakkaita palveleviksi, jonka takia myös sosiaalinen myynti ja muut modernin myynnin metodit ovat pinnalla juuri nyt kovemmin kuin koskaan.

Tässä kohdassa monet yritykset ovat turvautuneet ulkoiseen apuun, jotta saadaan nopeutettua toimintamallien muutosvauhtia kohti modernimpia metodeja, korostettua tärkeimpiä kehityskohteita ulkoisen asiantuntijan auktoriteetilla, sekä saamalla olennaisimmat asiat kertaheitolla kuntoon, ilman että tarvitaan kuukausien tai vuosien kehityshankkeita ja kantapääoppeja. Tässä kohdassa myös minä ja kollegani astumme usein mukaan kuvioihin.

Miksi säntäillä sokkona pimeässä, jos voi saada vuosien käytännön kokemukset ja tehokkaimmat toimintamallit kerralla työkalupakkiin nopeuttamaan muutosta?

Tarjoan yrityksille ja yksilöille erilaisia palveluita, joilla viedään viestintä vahvemmin verkkoon, saadaan sosiaalisesta mediasta tehokas työväline myyjälle tai asiantuntijalle, sekä asetetaan toiminnalle tavoitteet ja mittarit, jotta voidaan aidosti ja läpinäkyvästi seurata toiminnan tuloksellisuutta.

Ota osaamiseni käyttöön ja vältä turhat virheliikkeet kysymällä vaikkapa minut ensin kylään tai puhelimen päähän. Lupaan antaa aidon ja puolueettoman mielipiteeni yli 2000 valmennetun asiantuntijan ja 100 organisaation kokemuksella.

Haluatko lisätietoa erilaisista toteutuksista ja saavutetuista tuloksista?

Jätä kysymyksesi tai yhteydenottopyyntö tästä:

Social Selling on myynnin toimintatapa, jossa digitaalisten ja sosiaalisten kanavien avulla pyritään luomaan lisää myynnillisiä mahdollisuuksia, sekä syventämään suhteita nykyasiakkaiden ja rakentamaan luottamusta potentiaalisten asiakaskandidaattien kanssa myyntiprosessin vaiheiden ohella.