LinkedIn & Social Selling  - Sani Leino - Social Selling
787
post-template-default,single,single-post,postid-787,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

LinkedIn & Social Selling 

LinkedIn & Social Selling 

LinkedIn & Social Selling   –  Asiantuntijan askelmerkit parempaan profiiliin

Aloitin kirjoitussarjan, jossa käsitellään LinkedInin hyödyntämistä myynnin ja markkinoinnin näkökulmista, erityisesti Social Sellingiä silmälläpitäen. Ensimmäisessä osassa pureudutaan LinkedInin käyttöön Suomessa, kestävien perusrakenteiden luomiseen, sekä ammattimaisen ja asiakasystävällisen asiantuntijaprofiilin luomiseen.

Mukana myös kiinnostavia tilastoja kotimaisesta LinkedInin käytöstä.

Pääset lukemaan kirjoitussarjan ensimmäisen osan tästä:

Ei kommentteja

Osallistu keskusteluun